Informatie
Datum
09-08-2022

Definitieve Programma IMC Netwerkevent
Programma Netwerkevent Instituut Medicinale Cannabis Nederland pdf (144 KB) Download

Netwerkevent 12 september. Meld u nu aan!

Op 12 september organiseert het Instituut Medicinale Cannabis Nederland haar eerste brede netwerkevent. Houdt u zich als professional bezig met medicinale cannabis in Nederland? Meld u dan nu aan! Op deze dag maakt u kennis met alle partijen in de keten van medicinale cannabis in Nederland, de laatste stand van zaken op het gebied van regelgeving en productontwikkeling, de stand van de wetenschap en vooral met elkaar. Het event vindt plaats in het congrespaviljoen op de Floriade in Almere.

Aanmelden
Aanmelden kan via de speciale app van Horizon Flevoland. Klik hier om de app te downloaden. Of klik hier om naar de web-versie te gaan. Nadat u zich in de app geregistreerd heeft, kunt u zich met één druk op de knop aanmelden voor het event. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging met meer informatie en een betaallink. Pas als uw betaling voldaan is, is uw aanmelding definitief.

Programma

In de ochtend nemen Bedrocan en Ofichem u mee in de productie en controle van in Nederland geproduceerde medicinale cannabis. Wat komt hier bij kijken? Hoe heeft het proces zich in 20 jaar ontwikkelt en wat verwachten zij van de toekomst.

Dr. Monique van Velzen, bestuurslid Onderzoek van het IMC, geeft een u een overzicht van het (lopende) wetenschappelijke onderzoek in Nederland.

Terwijl u van een heerlijke lunch geniet, kunt u kennismaken met elkaar en met de partners van het IMC.

Na de lunch duiken we dieper in de regelgeving in Nederland. HollandBIO, de branchevereniging van de Nederlandse Life Science sector geeft u een inkijk in hun visie en we onderzoeken wat er allemaal wel en niet kan en mag op het gebied van medicinale cannabis.

We sluiten het inhoudelijke programma af met en brede discussie over de toekomst. Doel is om input te verzamelen die behulpzaam kan zijn bij verdere beleidsontwikkeling op het gebied van medicinale cannabis in Nederland. Wat zou u mee willen geven?

Na afloop kunt u natuurlijk naar huis gaan, maar u bent ook van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op het Floriade terrein. Deelname aan het event is inclusief de hele dag toegang tot de Floriade. Desgewenst kunt u deelnemen aan een professionele rondleiding, maar u kunt ook op eigen houtje het terrein op.

Praktische informatie

Waar
‘De Shelter’ op de Floriade in Almere.

Wanneer
Maandag 12 september 2022

Hoe laat
Start om 1030, einde rond 1530. Let op dat het enige tijd duurt om vanaf de parkeerplaats naar het paviljoen op het terrein te komen. Zorg dat u rond 10uur bij de ingang van de Floriade bent. Na aanmelding ontvangt u hier meer info over.

Voor wie
Het betreft een besloten event. Toegang staat alleen open voor professionals aangesloten bij bedrijven en of organisaties die zich bezighouden met medische en gezondheidskundige toepassing van cannabis. De organisatie kan deelname weigeren aan personen en/of bedrijven/organisaties die niet in deze doelgroep vallen.

Kosten
Het IMC is een stichting zonder winstoogmerk. Wij vragen voor dit event een eigen bijdrage van 60 euro. Hiervoor krijgt u de hele dag toegang tot het Floriadeterrein, toegang tot het netwerkevent, koffie/thee/water tijdens het event en een lunch. Voor 7,50 extra krijgt u de optie om direct na afloop van het event mee te gaan op een professionele rondleiding over het Floriadeterrein.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze dag en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via secretaris@imc-nederland.nl