MYCB1 - Instituut Medicinale Cannabis

MYCB1

Voor patiënten met duidelijke onvervulde behoeften in een breed scala van aandoeningen, biedt MYCB1 Apotheek gestandaardiseerde medicinale cannabisextracten, verkrijgbaar als alleen op recept verkrijgbare geneesmiddelen in de z-index.

Aangezien er een gebrek aan wetenschappelijk bewijs is over de werkzaamheid van producten op basis van cannabinoïden, heeft MYCB1 ALETTA 1.0 ontwikkeld, een Real-World Data Management-platform dat clinici en onderzoekers helpt om Real-World Evidence (RWE) te verzamelen over patiënten die met cannabinoïden worden behandeld. Samen met een gratis toedieningssysteem voor nauwkeurige dosering van de medicatie en hulpmiddelen voor therapietrouw en het volgen van bijwerkingen; MYCB1 + ALETTA maakt het mogelijk om de behandeling te managen voor optimale resultaten.

MYCB1 Apotheek is een HKZ- en ISO 9001-gecertificeerde openbare apotheek en biedt het volledige scala aan farmaceutische zorg aan patiënten met overeenkomsten met de beste zorgverzekeraars. MYCB1 Apotheek is de eerste apotheek in Nederland die voldoet aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Klik hier voor meer informatie MYCB1 Apotheek.