Lab Ofichem - Instituut Medicinale Cannabis

Lab Ofichem

Laboratorium Ofichem is een moderne API (Active Pharmaceutical Ingredients) producent, gevestigd in Ter Apel, Nederland. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van nichemarkt API’s en een “state-of-the-art” productiefaciliteit is Laboratorium Ofichem de unieke combinatie van kennis, ervaring en moderne technologie. Als CMO met een eigen productportfolio ontwikkelen, produceren en analyseren wij farmaceutische grondstoffen op hoog niveau.

Laboratorium Ofichem maakt onderdeel uit van de Ofichem Group. De Ofichem Group is een sterke en stabiele speler in de nationale en internationale markt. De Group beschikt over uitstekende kennis en een groot internationaal netwerk en door de vaardigheden binnen Lab Ofichem te combineren met het netwerk vanuit de Ofichem Group helpen we onze klanten bij het oplossen van specifieke vragen en problemen rondom APIs.

Een voorbeeld hiervan is het vraagstuk rondom medicinale cannabis. Wij houden ons bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van een veilige API gebaseerd op medicinale cannabis. Vanuit deze hoedanigheid zijn wij trotse partner van IMC.

Klik hier voor meer informatie over Laboratorium Ofichem.