Femke Starrenburg is penningmeester bij het IMC

Femke Starrenburg

Femke werkt als hoofd communicatie en belangenbehartiging bij Bedrocan International. Bedrocan is in Nederland de officiële teler van medicinale cannabis van farmaceutische kwaliteit. Dit gebeurt sinds 2003 in opdracht van het Ministerie van VWS. Naast haar werk bij Bedrocan is Femke actief als bestuurslid bij diverse stichtingen.

Femke Starrenburg heeft Journalistiek gestudeerd aan de School voor de Journalistiek in Utrecht met als specialisatie radiojournalistiek. Ook volgde zij een opleiding aan het Britse Chartered Institute of Marketing.

Na een journalistieke carrière bij Radio Noord-Holland en de NOS is Femke in 2001 overgestapt naar het bedrijfsleven. Zij heeft vervolgens als marketingcommunicatiemanager voor het Britse telecombedrijf BT Global Services gewerkt, om uiteindelijk via de provincie Groningen (projectbureau Blauwestad) bij Bedrocan terecht te komen.

‘Via het IMC wil ik bijdragen aan betere informatievoorziening over medicinale cannabis. We werken hiervoor nauw samen met alle professionele Nederlandse partijen uit de keten zodat we de kennis over medicinale cannabis, bij patiënten, voorschrijvers en beleidsmakers, naar een hoger niveau kunnen tillen.’